Een congres organiseren in Amersfoort

U gaat een congres organiseren; en dan? U wilt uw congres op een geschikte locatie in Amersfoort organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het congres zelf bepaalt het succes van uw congres.

Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw congres te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en uitnodigingen kunt uitvoeren.

registratie en ticketing voor congres

Ontvangst in Amersfoort voor uw congres

Indien uw congres een formele opzet heeft, is de ontvangst in Amersfoort belangrijk. De ontvangst in Amersfoort is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw congres. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Amersfoort voor uw congres online opstellen >

uitnodiging congres

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres

Een goede registratie procedure voor uw congres in Amersfoort is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Amersfoort kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw congres genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres online opstellen >

congres organiseren

Doel van organiseren congres

U organiseert uw congres met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw congres. Daarnaast heeft een congres een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw congres uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het congres in Amersfoort kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe congres.

Doel van organiseren congres online opstellen >

venue in Amersfoort voor congres

Programma voor congres in Amersfoort

Voor uw congres heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw congres wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Amersfoort. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw congres-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw congres-programma plaatst uw ook uw congres-locatie in Amersfoort. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor congres in Amersfoort online opstellen >

deelnemersregistratie in Amersfoort

Checklist voor congres in Amersfoort

Voor een goede voorbereiding van uw congres is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor aanvang van uw congres zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Formuleer je idee

* Ga na wat de aanleiding van het evenement is.

* Onderzoek de haalbaarheid

* Definieer vervolgens de doelstellingen van het evenement

* Stel het beschikbaar budget vast.

* Bepaal de vorm ofwel het soort evenement

* Benoem de aard of het karakter van het evenement

* Maak een profiel van de gasten.

Checklist voor congres in Amersfoort online opstellen >

aanmelden congres in Amersfoort

Congres organiseren in andere steden

U kunt uw congres natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Congres organiseren in Rotterdam, Congres organiseren in Amsterdam, Congres organiseren in Den Haag, Congres organiseren in Arnhem, Congres organiseren in Nijmegen, Congres organiseren in Enschede, Congres organiseren in Maastricht, Congres organiseren in Zwolle,

Andere evenementen in Amersfoort

Amersfoort is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Amersfoort, zoals: Congres organiseren in Amersfoort, Feest organiseren in Amersfoort, Team-building organiseren in Amersfoort, Beurs organiseren in Amersfoort, Business meeting organiseren in Amersfoort, Productpresentatie organiseren in Amersfoort, Activiteit organiseren in Amersfoort, Meeting organiseren in Amersfoort,