Een congres organiseren in Amstelveen

U gaat een congres organiseren; en dan? U wilt uw congres op een geschikte locatie in Amstelveen organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het congres zelf bepaalt het succes van uw congres.

Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw congres te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en uitnodigingen kunt uitvoeren.

registratie en ticketing voor congres

Doel van organiseren congres

U organiseert uw congres met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw congres. Daarnaast heeft een congres een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw congres uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het congres in Amstelveen kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe congres.

Doel van organiseren congres online opstellen >

uitnodiging congres

Programma voor congres in Amstelveen

Voor uw congres heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw congres wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Amstelveen. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw congres-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw congres-programma plaatst uw ook uw congres-locatie in Amstelveen. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor congres in Amstelveen online opstellen >

congres organiseren

Checklist voor congres in Amstelveen

Voor een goede voorbereiding van uw congres is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor aanvang van uw congres zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Formuleer je idee

* Ga na wat de aanleiding van het evenement is.

* Onderzoek de haalbaarheid

* Definieer vervolgens de doelstellingen van het evenement

* Stel het beschikbaar budget vast.

* Bepaal de vorm ofwel het soort evenement

* Benoem de aard of het karakter van het evenement

* Maak een profiel van de gasten.

Checklist voor congres in Amstelveen online opstellen >

venue in Amstelveen voor congres

Checklist voor congres in Amstelveen

Voor een goede voorbereiding van uw congres is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor de samenstelling van uw congres organisatieteam zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Zoek mensen van verschillende afdelingen en leeftijden.

* Stel de hoofdverantwoordelijke aan.

* Stel de budgetverantwoordelijke aan

* Definieer de taken van de overige leden.

* Regel compensatie voor de leden van het team in verband met het bezoeken van een locatie, een afspraak met een cateraar, etc.

* Maak afspraken over het volbrengen van opgedragen taken.

* Stel deadlines.

Checklist voor congres in Amstelveen online opstellen >

deelnemersregistratie in Amstelveen

Uitbesteden congres in Amstelveen

U kunt ervoor kiezen om de organisatie van uw congres in Amstelveen uit te besteden. De volgende overwegingen spelen een rol:

* Bedenk of er intern genoeg tijd vrij te maken is om het evenement te organiseren

* Ga na of het budget het toelaat om de organisatie (van bepaalde programmaonderdelen) uit te besteden

* Onderzoek of er genoeg kennis en ervaring in huis is om het evenement zelf te organiseren

* Vraag je af of jouw bedrijf de organisatorische en financiële risico's kan dragen.

Uitbesteden congres in Amstelveen online opstellen >

aanmelden congres in Amstelveen

Congres organiseren in andere steden

U kunt uw congres natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Congres organiseren in Apeldoorn, Congres organiseren in Dordrecht, Congres organiseren in Rotterdam, Congres organiseren in Den Haag, Congres organiseren in Haarlem, Congres organiseren in Tilburg, Congres organiseren in Alkmaar, Congres organiseren in Amersfoort,

Andere evenementen in Amstelveen

Amstelveen is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Amstelveen, zoals: Seminar organiseren in Amstelveen, Presentatie organiseren in Amstelveen, Activiteit organiseren in Amstelveen, Bruiloft organiseren in Amstelveen, Lezing organiseren in Amstelveen, Workshop organiseren in Amstelveen, Congres organiseren in Amstelveen, Feest organiseren in Amstelveen,