Een congres organiseren in Amsterdam

Er komt veel kijken bij het organiseren van een congres. Een eerste stap is het vinden van een goede locatie in Amsterdam voor uw congres en het bepalen van de datum voor uw congres. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor uw congres in Amsterdam.

Verder raden wij u aan uw congres organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw congres organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

registratie en ticketing voor congres

Congres organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort evenement. Vooral bij een congres kunt u efficient organiseren, wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw congres staat in een overzicht bij elkaar. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw congres.

Congres organiseren online opstellen >

uitnodiging congres

Ontvangst in Amsterdam voor uw congres

Indien uw congres een formele opzet heeft, is de ontvangst in Amsterdam belangrijk. De ontvangst in Amsterdam is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw congres. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Amsterdam voor uw congres online opstellen >

congres organiseren

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres

Een goede registratie procedure voor uw congres in Amsterdam is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Amsterdam kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw congres genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres online opstellen >

venue in Amsterdam voor congres

Doel van organiseren congres

U organiseert uw congres met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw congres. Daarnaast heeft een congres een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw congres uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het congres in Amsterdam kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe congres.

Doel van organiseren congres online opstellen >

deelnemersregistratie in Amsterdam

Programma voor congres in Amsterdam

Voor uw congres heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw congres wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Amsterdam. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw congres-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw congres-programma plaatst uw ook uw congres-locatie in Amsterdam. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor congres in Amsterdam online opstellen >

aanmelden congres in Amsterdam

Congres organiseren in andere steden

U kunt uw congres natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Congres organiseren in Maastricht, Congres organiseren in Den Haag, Congres organiseren in Amerongen, Congres organiseren in Enschede, Congres organiseren in Arnhem, Congres organiseren in Ankeveen, Congres organiseren in Utrecht, Congres organiseren in Amersfoort,

Andere evenementen in Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Amsterdam, zoals: Team-building organiseren in Amsterdam, Expositie organiseren in Amsterdam, Meeting organiseren in Amsterdam, Feest organiseren in Amsterdam, Bruiloft organiseren in Amsterdam, Evenement organiseren in Amsterdam, Klantendag organiseren in Amsterdam, Workshop organiseren in Amsterdam,