Een congres organiseren in Eindhoven

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw congres in Eindhoven niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

registratie en ticketing voor congres

Online betalingen voor congres in Eindhoven

Het innen van deelnemersgeld online is een groot voordeel van online congres organiseren. Zo combineert u financiele administratie en deelnemersadministratie. Vooral bij een internationaal congres, workshop of seminar kan online betalingen handig zijn.

Online betalingen voor congres in Eindhoven online opstellen >

uitnodiging congres

Congres organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort evenement. Vooral bij een congres kunt u efficient organiseren, wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw congres staat in een overzicht bij elkaar. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw congres.

Congres organiseren online opstellen >

congres organiseren

Ontvangst in Eindhoven voor uw congres

Indien uw congres een formele opzet heeft, is de ontvangst in Eindhoven belangrijk. De ontvangst in Eindhoven is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw congres. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Eindhoven voor uw congres online opstellen >

venue in Eindhoven voor congres

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres

Een goede registratie procedure voor uw congres in Eindhoven is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Eindhoven kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw congres genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres online opstellen >

deelnemersregistratie in Eindhoven

Doel van organiseren congres

U organiseert uw congres met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw congres. Daarnaast heeft een congres een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw congres uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het congres in Eindhoven kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe congres.

Doel van organiseren congres online opstellen >

aanmelden congres in Eindhoven

Congres organiseren in andere steden

U kunt uw congres natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Congres organiseren in Eindhoven, Congres organiseren in Den Haag, Congres organiseren in 's-Hertogenbosch, Congres organiseren in Zaanstad, Congres organiseren in Assen, Congres organiseren in Zwolle, Congres organiseren in Alkmaar, Congres organiseren in Zoetermeer,

Andere evenementen in Eindhoven

Eindhoven is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Eindhoven, zoals: Team-building organiseren in Eindhoven, Cursus organiseren in Eindhoven, House warming organiseren in Eindhoven, Conference organiseren in Eindhoven, Lezing organiseren in Eindhoven, Productpresentatie organiseren in Eindhoven, Feest organiseren in Eindhoven, Training organiseren in Eindhoven,