Een congres organiseren in Haarlem

Er komt veel kijken bij het organiseren van een congres. Een eerste stap is het vinden van een goede locatie in Haarlem voor uw congres en het bepalen van de datum voor uw congres. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor uw congres in Haarlem.

Verder raden wij u aan uw congres organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw congres organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

registratie en ticketing voor congres

Voordelen van online deelnemersregistratie voor congres

Online deelnemersregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 deelnemers. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan deelnemersregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online deelnemersregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle deelnemers die zich geregistreerd hebben voor uw congres in Haarlem.

Voordelen van online deelnemersregistratie voor congres online opstellen >

uitnodiging congres

Online deelnemersregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online deelnemersregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke deelnemers hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Deelnemersregistratie en communicatie

Als deelnemers zich online registreren via online deelnemersregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online deelnemersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online deelnemersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online deelnemersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde deelnemersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online deelnemersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

Online deelnemersregistratie en online betalingen online opstellen >

congres organiseren

Deelnemersregistratie voor congres in Haarlem

Het online congres organiseren van deelnemersregistratie zorgt ervoor dat deelnemers zich online aanmelden op uw aanmeldformulier. U heeft geen omkijken meer naar de deelnemersregistratie van uw congres op deze manier. Ook alle bevestigings e-mails naar deelnemers kunt u op deze manier snel online congres organiseren. Deze worden direct verstuurd na een aanmelding van een deelnemer. Zo zijn uw deelnemers goed op de hoogte van uw congres in Haarlem.

Deelnemersregistratie voor congres in Haarlem online opstellen >

venue in Haarlem voor congres

Congres marketing online

Wanneer u uw congres gaat organiseren speelt marketing voor Haarlem een belangrijke rol. Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren heeft u het voordeel dat u online op elk moment een uitnodiging, herinnering of enquete kunt sturen naar alle deelnemers van uw congres in Haarlem. Zo hoeft u bij online congres organiseren niet zelf bij te houden welke genodigden al geregistreerd zijn.

Congres marketing online online opstellen >

deelnemersregistratie in Haarlem

Congres badges maken

Ook het afdrukken van naam badges voor deelnemers van uw congres kunt u online eenvoudig organiseren. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over uw deelnemerslijst, kunt u door uw congres-badges met een klik op de knop maken voor deelnemers met uw eigen logo. U kunt badges printen voor uw congres via een kant-en-klare PDF met badges op uw formaat.

Congres badges maken online opstellen >

aanmelden congres in Haarlem

Congres organiseren in andere steden

U kunt uw congres natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Congres organiseren in Zwolle, Congres organiseren in Zaanstad, Congres organiseren in Groningen, Congres organiseren in Emmen, Congres organiseren in Ameland, Congres organiseren in Assen, Congres organiseren in Den Haag, Congres organiseren in Breda,

Andere evenementen in Haarlem

Haarlem is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Haarlem, zoals: Feest organiseren in Haarlem, Bedrijfsevenement organiseren in Haarlem, Training organiseren in Haarlem, Bedrijfsuitje organiseren in Haarlem, Receptie organiseren in Haarlem, Tentoonstelling organiseren in Haarlem, Bijeenkomst organiseren in Haarlem, Congres organiseren in Haarlem,