Een congres organiseren in Leiden

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw congres in Leiden niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

registratie en ticketing voor congres

Ontvangst in Leiden voor uw congres

Indien uw congres een formele opzet heeft, is de ontvangst in Leiden belangrijk. De ontvangst in Leiden is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw congres. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Leiden voor uw congres online opstellen >

uitnodiging congres

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres

Een goede registratie procedure voor uw congres in Leiden is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Leiden kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw congres genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres online opstellen >

congres organiseren

Doel van organiseren congres

U organiseert uw congres met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw congres. Daarnaast heeft een congres een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw congres uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het congres in Leiden kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe congres.

Doel van organiseren congres online opstellen >

venue in Leiden voor congres

Programma voor congres in Leiden

Voor uw congres heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw congres wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Leiden. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw congres-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw congres-programma plaatst uw ook uw congres-locatie in Leiden. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor congres in Leiden online opstellen >

deelnemersregistratie in Leiden

Checklist voor congres in Leiden

Voor een goede voorbereiding van uw congres is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor aanvang van uw congres zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Formuleer je idee

* Ga na wat de aanleiding van het evenement is.

* Onderzoek de haalbaarheid

* Definieer vervolgens de doelstellingen van het evenement

* Stel het beschikbaar budget vast.

* Bepaal de vorm ofwel het soort evenement

* Benoem de aard of het karakter van het evenement

* Maak een profiel van de gasten.

Checklist voor congres in Leiden online opstellen >

aanmelden congres in Leiden

Congres organiseren in andere steden

U kunt uw congres natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Congres organiseren in Groningen, Congres organiseren in Amersfoort, Congres organiseren in Haarlemmermeer, Congres organiseren in Den Haag, Congres organiseren in Nijmegen, Congres organiseren in Leiden, Congres organiseren in Arnhem, Congres organiseren in Rotterdam,

Andere evenementen in Leiden

Leiden is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Leiden, zoals: Receptie organiseren in Leiden, Beurs organiseren in Leiden, Bedrijfsuitje organiseren in Leiden, Productpresentatie organiseren in Leiden, Meeting organiseren in Leiden, Activiteit organiseren in Leiden, House warming organiseren in Leiden, Workshop organiseren in Leiden,